Vanha
YHTEYDET
Pappila
SEURIS JUURI NYT
LEIRIKUVAT
VIIKON KUVAKIERROS
LEIRI-INFO
BLOGIT JA LINKIT
PERSOONA
IG FB TW
Hiihtolomaleiri Lotjan tuvalla 24.-28.2. 2018 Jos ei ole talvirippikoulun isosena, voi mennä Lotjalle laskettelemaan. Tosin moni haluaa vain lähteä Lotjalle ailman laskettelua. Lotjalla kuluu aika muuten vain kavereiden kanssa. Lotjan hiihtoloma on varmasti halvin tapa lähteä pohjoisen rinteisiin. No koskas tänne voi ilmoittautua? Helmikuussa kerrotaan tästä lisää Saako täällä hiihtää? Kyllä saa ja laskettelemaan pääsee myös. Jotkut oleilevat vain leirikeskuksessa. Retken hinta on 70 euroa.Ilmoittautuminen on helmikuussa. Pääsiäisreissu eli “päsäri” Lotjan tuvalla pääsiäisleiri on 29.3-2.4. Monivuotinen kestosuosikki, josta monet ajattelevat, että sieltä ei voi olla poissa sen jälkeen kun on kerran mukaan lähtenyt. Sisältö nousee hiljaisen viikon, pitkän perjantain ja pääsiäisen teemoista, joihin mahtuu oikeastaan koko elämä. Parhaimmillaan nämä retket ovat antaneet enemmän ajattelemisen aihetta kuin kaikki muu mikä vuoden aikana tapahtuu. Moni sanoo, että vaikuttavimmat iltahartaudet kuullaan ja nähdään täällä. Suuria tapahtumia on pääsiäisyön ateria, jolla syödään nyyttikestien hengessä pitkään, hyvin ja samalla myös hartaudellisesti.Kaiken tämän ohella retkellä on paljon leppoisaa yhdessäoloa, pelailua, mäenlaskua, iltaohjelmaa ja muuta kivaa.Lähdetään torstaina ja tullaan takaisin toisena pääsiäispäivänä eli maanantaina. Mukana on tasaisesti kaiken ikäisiä. Pirkkalassa järjestetään samaan aikaan Pappilan pääsiäinen. Se kokoaa Pappilan täyteen väkeä. o  Hinta on 56 euroa. Maaliskuussa ilmoittaudutaan myöhemmin ilmoitettavalla tavalla. Lotjan jatkoripari Ajankohtana on tavallisesti syyskuun ensimmäinen viikonvaihde. Perjantaina lähdetään ja sunnuntai-iltana tullaan. Mukaan voi pyrkiä sen jälkeen, kun on joskus elokuun lopulla saanut kotiinsa retkestä kertovan kirjeen. Jatkoriparilla ei ole oppitunteja, mutta iltahartaudet tietysti on. Yleensä keskustellaan jostain syvällisemmistäkin asioista, pidetään iltaohjelmat ja muuten vain viihdytään ja pelataan kaikenlaista. Toimintaa on paljon. Yön pimeydessä mennään usein lipunryöstöä. Mukana on kaiken ikäisiä, paljon  juuri rippikoulun käyneitä. Syysloma Lotjan tuvalla Syysloman piristeeksi järjestetään Lotjalla nuoremman väen syysleiri. Se on vähän kuin rippikoulu, mutta rennommilla järjestelyillä ja rippikoulun parhaat herkut poimien. Korpilahden retki Joskus marraskuussa mennään yhden yön yli kestävälle retkelle Mutasen leirikeskukseen, talvileirin syntysijoille, joilla lotjalaisetkin viihtyvät. On kisailua, iltaohjelmia, yhdessäoloa, pelailua ja normaalit hartaudet.
Arto Köykkä: Rippikoulu- ja nuorisotyön pappi     050 357 8111 ate@saunalahti.fi Teemu Kallio: Nuorisotyönohjaaja, nuoret        050 356 9230 teemu.kallio@evl.fi Taru Lossi: Nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset        050 561 0838 taru.lossi@evl.fi Reetta Mäkinen: Kouluikäistyön pappi 040 638 6411 reetta.makinen@evl.fi Maarit Räikkä: Nuorisotyönohjaaja, kouluikäiset ja partio      050 380 7963 maarit.raikka@evl.fi  Ville Salminen: Nuorisotyönohjaaja, kouluikäiset       050 380 7965 ville.salminen@evl.fi
Kaikkein kiireellisimmät o Lotjan Hiihtikselle (24. - 28.2.) mahtuu vielä pieni joukko. Klikkaudu tästä mukaan.  Hinta 56 e plus hissiliput. o Vanhojen punaisten kirjojen myynti alkoi 7.2. (hinta 2 €). Keskiviikon isoskoulutus o Ryhmät ovat klo18 - 19.30 ja 19.00 - 19.30. o Yksi pieni ryhmä kokoontuu torstaina klo 19.45 - 21.00. o Isoskoulutus jatkuu huhtikuulle saakka. Keskiviikkotoiminta muuten voi tulla Seurikselle viettämään nuorteniltaa, vaikka ei välittäisi osallistua varsinaiseen isoskoulutukseen. Varttikirkko on aina klo 19 Seuriksen nuortenillat ovat torstaisin klo 18 - 22. o Nuorten pitämä iltahartaus on klo 20.45. Lotjan pääsiäisleiri on 29.3-2.4. Hinta 56 euroa. ilmoittautumisesta tarkempaa tietoa maaliskuussa. Myös Pappilassa voi viettää pääsiäisyön.
Valtteri Pitkänen  Kuvaile luonnettasi: Rauhallinen, mukava ja auttavainen Suosikkikotityösi? Tiskokoneen tyhjennys tai täyttö. Harrastuksesi? Tietokoneella pelaaminen ja kevarilla ajelu Minne haluaisit matkustaa? Espanjassa voisin käydä. En ole vielä ollut siellä. Mikä on parasta Lotjalla/Padasjoella? Pingiksen pelaaminen ja muotiolla hengailu. Mikä on merkittävin saavutuksesi? Rahoitin kevarini ihan itse. Maalailin mummon olohuoneen katon ja tein muita pikkutöitä. Missä yleisessä paikassa et viihdy? Sellaisissa missä on hirveästi sähläämistä ja melua. Hyvä rippikoulumuisto? Iltahartaudet ja lauluhetket. Mikä musiikkikappale herättää muistoja? Daft Punkin Harder Better Faster Stronger
Miten haluaisit kehittää itseäsi? Haluaisin itsenäistyä. Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on? Oman kämpän hommaaminen ennen intin alkua. Hyvä kirja? Kukkia Algernonille. Daniel Keyes. Kertoo älykkyyssosamäärien muuttumisesta. Jos Jumala olisi väri niin minkä värinen hän olisi? Valkoinen. Mitä aivan turha asia vie eniten aikaasi? Some. Mikä on ollut rippikoulujen paras iltaohjelma? Improlla vedetty haastattelu, jossa oli Batman ja muita henkilöitä. Kerro jostain kiperästä tilanteesta? YO-kokeet ovat melko ajankohtaiset. Millaisilta keskusteluilta haluaisit sulkea korvasi? Tänään taas kuulin keskustelua, kuuluuko ananas pitsaan vai ei. Miten olet muuttunut kolmen viime vuoden aikana? Olen aikuistunut jonkin verran ja oppinut katsomaan asioita muutamasta eri näkökulmasta. Lapsuuden suosikkilelu? Hiekkalaatikolla kaivuri, johon piti itse mennä. Asia jota et ole ikinä tehnyt mutta haluaisit kyllä? Benji-hyppy. Mikä on merkittävin heikkoutesi? En osaa aloittaa asioita kyllin varhain. Missä ja milloin työnsit kielesi pakkasesta kylmään rautaan? Yläasteella tehtiin jotain tyhmää kavereiden kanssa.
Vanha
Seuris- blogi
YHTEYDET
Pappila
Puurojuhla
SEURIS JUURI NYT
LEIRIKUVAT
VIIKON KUVAKIERROS
LEIRI-INFO
BLOGIT JA LINKIT
PERSOONA
IG FB TW
Hiihtolomaleiri Lotjan tuvalla 24.-28.2. 2018 Jos ei ole talvirippikoulun isosena, voi mennä Lotjalle laskettelemaan. Tosin moni haluaa vain lähteä Lotjalle ailman laskettelua. Lotjalla kuluu aika muuten vain kavereiden kanssa. Lotjan hiihtoloma on varmasti halvin tapa lähteä pohjoisen rinteisiin. No koskas tänne voi ilmoittautua? Helmikuussa kerrotaan tästä lisää Saako täällä hiihtää? Kyllä saa ja laskettelemaan pääsee myös. Jotkut oleilevat vain leirikeskuksessa. Retken hinta on 70 euroa.Ilmoittautuminen on helmikuussa. Pääsiäisreissu eli “päsäri” Lotjan tuvalla pääsiäisleiri on 29.3-2.4. Monivuotinen kestosuosikki, josta monet ajattelevat, että sieltä ei voi olla poissa sen jälkeen kun on kerran mukaan lähtenyt. Sisältö nousee hiljaisen viikon, pitkän perjantain ja pääsiäisen teemoista, joihin mahtuu oikeastaan koko elämä. Parhaimmillaan nämä retket ovat antaneet enemmän ajattelemisen aihetta kuin kaikki muu mikä vuoden aikana tapahtuu. Moni sanoo, että vaikuttavimmat iltahartaudet kuullaan ja nähdään täällä. Suuria tapahtumia on pääsiäisyön ateria, jolla syödään nyyttikestien hengessä pitkään, hyvin ja samalla myös hartaudellisesti.Kaiken tämän ohella retkellä on paljon leppoisaa yhdessäoloa, pelailua, mäenlaskua, iltaohjelmaa ja muuta kivaa.Lähdetään torstaina ja tullaan takaisin toisena pääsiäispäivänä eli maanantaina. Mukana on tasaisesti kaiken ikäisiä. Pirkkalassa järjestetään samaan aikaan Pappilan pääsiäinen. Se kokoaa Pappilan täyteen väkeä. o  Hinta on 56 euroa. Maaliskuussa ilmoittaudutaan myöhemmin ilmoitettavalla tavalla. Lotjan jatkoripari Ajankohtana on tavallisesti syyskuun ensimmäinen viikonvaihde. Perjantaina lähdetään ja sunnuntai- iltana tullaan. Mukaan voi pyrkiä sen jälkeen, kun on joskus elokuun lopulla saanut kotiinsa retkestä kertovan kirjeen. Jatkoriparilla ei ole oppitunteja, mutta iltahartaudet tietysti on. Yleensä keskustellaan jostain syvällisemmistäkin asioista, pidetään iltaohjelmat ja muuten vain viihdytään ja pelataan kaikenlaista. Toimintaa on paljon. Yön pimeydessä mennään usein lipunryöstöä. Mukana on kaiken ikäisiä, paljon  juuri rippikoulun käyneitä. Syysloma Lotjan tuvalla Syysloman piristeeksi järjestetään Lotjalla nuoremman väen syysleiri. Se on vähän kuin rippikoulu, mutta rennommilla järjestelyillä ja rippikoulun parhaat herkut poimien. Korpilahden retki Joskus marraskuussa mennään yhden yön yli kestävälle retkelle Mutasen leirikeskukseen, talvileirin syntysijoille, joilla lotjalaisetkin viihtyvät. On kisailua, iltaohjelmia, yhdessäoloa, pelailua ja normaalit hartaudet.
Arto Köykkä: Rippikoulu- ja nuorisotyön pappi     050 357 8111 ate@saunalahti.fi Teemu Kallio: Nuorisotyönohjaaja, nuoret        050 356 9230 teemu.kallio@evl.fi Taru Lossi: Nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset        050 561 0838 taru.lossi@evl.fi Reetta Mäkinen: Kouluikäistyön pappi 040 638 6411 reetta.makinen@evl.fi Maarit Räikkä: Nuorisotyönohjaaja, kouluikäiset ja partio      050 380 7963 maarit.raikka@evl.fi  Ville Salminen: Nuorisotyönohjaaja, kouluikäiset       050 380 7965 ville.salminen@evl.fi
Kaikkein kiireellisimmät o Lotjan Hiihtikselle (24. - 28.2.) mahtuu vielä pieni joukko. Klikkaudu tästä mukaan. Hinta 56 e plus hissiliput. o Vanhojen punaisten kirjojen myynti alkoi 7.2. (hinta 2 €). Keskiviikon isoskoulutus o Ryhmät ovat klo18 - 19.30 ja 19.00 - 19.30. o Yksi pieni ryhmä kokoontuu torstaina klo 19.45 - 21.00. o Isoskoulutus jatkuu huhtikuulle saakka. Keskiviikkotoiminta muuten voi tulla Seurikselle viettämään nuorteniltaa, vaikka ei välittäisi osallistua varsinaiseen isoskoulutukseen. Varttikirkko on aina klo 19 Seuriksen nuortenillat ovat torstaisin klo 18 - 22. o Nuorten pitämä iltahartaus on klo 20.45. Lotjan pääsiäisleiri on 29.3-2.4. Hinta 56 euroa. ilmoittautumisesta tarkempaa tietoa maaliskuussa. Myös Pappilassa voi viettää pääsiäisyön.
Valtteri Pitkänen Kuvaile luonnettasi: Rauhallinen, mukava ja auttavainen Suosikkikotityösi? Tiskokoneen tyhjennys tai täyttö. Harrastuksesi? Tietokoneella pelaaminen ja kevarilla ajelu Minne haluaisit matkustaa?
Espanjassa voisin käydä. En ole vielä ollut siellä. Mikä on parasta Lotjalla/Padasjoella? Pingiksen pelaaminen ja muotiolla hengailu. Mikä on merkittävin saavutuksesi? Rahoitin kevarini ihan itse. Maalailin mummon olohuoneen katon ja tein muita pikkutöitä. Hyvä rippikoulumuisto? Iltahartaudet ja lauluhetket. Mikä musiikkikappale herättää muistoja? Daft Punkin Harder Better Faster Stronger Miten haluaisit kehittää itseäsi? Haluaisin itsenäistyä. Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on? Oman kämpän hommaaminen ennen intin alkua. Hyvä kirja? Kukkia Algernonille. Daniel Keyes. Kertoo älykkyyssosamäärien muuttumisesta. Jos Jumala olisi väri niin minkä värinen hän olisi? Valkoinen. Kerro jostain kiperästä tilanteesta? YO-kokeet ovat melko ajankohtaiset. Miten olet muuttunut kolmen viime vuoden aikana? Olen aikuistunut jonkin verran ja oppinut katsomaan asioita muutamasta eri näkökulmasta. Lapsuuden suosikkilelu? Hiekkalaatikolla kaivuri, johon piti itse mennä. Missä ja milloin työnsit kielesi pakkasesta kylmään rautaan? Yläasteella tehtiin jotain tyhmää kavereiden kanssa.