Vanha
YHTEYDET
Pappila
SEURIS JUURI NYT
LEIRIKUVAT
VIIKON KUVAKIERROS
LEIRI-INFO
BLOGIT JA LINKIT
PERSOONA
IG FB TW
Hiihtolomaleiri Lotjan tuvalla 24.-28.2. 2018 Jos ei ole talvirippikoulun isosena, voi mennä Lotjalle laskettelemaan. Tosin moni haluaa vain lähteä Lotjalle ailman laskettelua. Lotjalla kuluu aika muuten vain kavereiden kanssa. Lotjan hiihtoloma on varmasti halvin tapa lähteä pohjoisen rinteisiin. No koskas tänne voi ilmoittautua? Helmikuussa kerrotaan tästä lisää Saako täällä hiihtää? Kyllä saa ja laskettelemaan pääsee myös. Jotkut oleilevat vain leirikeskuksessa. Retken hinta on 70 euroa.Ilmoittautuminen on helmikuussa. Pääsiäisreissu eli “päsäri” Lotjan tuvalla pääsiäisleiri on 29.3-2.4. Monivuotinen kestosuosikki, josta monet ajattelevat, että sieltä ei voi olla poissa sen jälkeen kun on kerran mukaan lähtenyt. Sisältö nousee hiljaisen viikon, pitkän perjantain ja pääsiäisen teemoista, joihin mahtuu oikeastaan koko elämä. Parhaimmillaan nämä retket ovat antaneet enemmän ajattelemisen aihetta kuin kaikki muu mikä vuoden aikana tapahtuu. Moni sanoo, että vaikuttavimmat iltahartaudet kuullaan ja nähdään täällä. Suuria tapahtumia on pääsiäisyön ateria, jolla syödään nyyttikestien hengessä pitkään, hyvin ja samalla myös hartaudellisesti.Kaiken tämän ohella retkellä on paljon leppoisaa yhdessäoloa, pelailua, mäenlaskua, iltaohjelmaa ja muuta kivaa.Lähdetään torstaina ja tullaan takaisin toisena pääsiäispäivänä eli maanantaina. Mukana on tasaisesti kaiken ikäisiä. Pirkkalassa järjestetään samaan aikaan Pappilan pääsiäinen. Se kokoaa Pappilan täyteen väkeä. o  Hinta on 56 euroa. Maaliskuussa ilmoittaudutaan myöhemmin ilmoitettavalla tavalla. Lotjan jatkoripari Ajankohtana on tavallisesti syyskuun ensimmäinen viikonvaihde. Perjantaina lähdetään ja sunnuntai-iltana tullaan. Mukaan voi pyrkiä sen jälkeen, kun on joskus elokuun lopulla saanut kotiinsa retkestä kertovan kirjeen. Jatkoriparilla ei ole oppitunteja, mutta iltahartaudet tietysti on. Yleensä keskustellaan jostain syvällisemmistäkin asioista, pidetään iltaohjelmat ja muuten vain viihdytään ja pelataan kaikenlaista. Toimintaa on paljon. Yön pimeydessä mennään usein lipunryöstöä. Mukana on kaiken ikäisiä, paljon  juuri rippikoulun käyneitä. Syysloma Lotjan tuvalla Syysloman piristeeksi järjestetään Lotjalla nuoremman väen syysleiri. Se on vähän kuin rippikoulu, mutta rennommilla järjestelyillä ja rippikoulun parhaat herkut poimien. Korpilahden retki Joskus marraskuussa mennään yhden yön yli kestävälle retkelle Mutasen leirikeskukseen, talvileirin syntysijoille, joilla lotjalaisetkin viihtyvät. On kisailua, iltaohjelmia, yhdessäoloa, pelailua ja normaalit hartaudet.
Arto Köykkä: Rippikoulu- ja nuorisotyön pappi     050 357 8111 arto.koykka@evl.fi Teemu Kallio: Nuorisotyönohjaaja, nuoret        Ossi Hakala Teemu Kallion sijainen syksyllä 2018 050 356 9230 ossi.hakala@evl.fi Taru Lossi: Nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset        050 561 0838 taru.lossi@evl.fi Reetta Mäkinen: Kouluikäistyön pappi 040 638 6411 reetta.makinen@evl.fi Maarit Räikkä: Nuorisotyönohjaaja, kouluikäiset ja partio      050 380 7963 maarit.raikka@evl.fi  Ville Salminen: Nuorisotyönohjaaja, kouluikäiset       050 380 7965 ville.salminen@evl.fi
Kaikkein tärkeimmät Torstaina 6.12. nuortenilta Keskiviikkona 12.12. isoskoulutusilta Torstaina 13.12. nuortenilta o Klubi-ilta klo 19 Keskiviikkona 19.12. isoskoulutus päättyy yhteiseen puurojuhlaan. Kahvi ja pulla ilmestyy. Torstaina 20.12. nuortenilta Jouluaattona klo 21 nuorten aattohartaus kirkolla klo 21. Joulun ja uudenvuoden välisen viikon Seuris on kiinni. Keskiviikkona 2. tammikuuta nuortenilta Torstaina 3. tammikuuta nuortenilta Keskiviikkona 9. tammikuuta isoskoulutus jatkuu.
Erika Mäkinen  Kuvaile luonnettasi: Olen aika sosiaalinen ja tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Positiivinen ja iloinen. Harrastuksesi? Käyn kuntosalilla kolmesti viikossa, laulan kuorossa. Lempiruokasi? Kiinalainen ruoka. Mikä on parasta kotona? Rauhallisuus ja se että saa viettää vanhempien kanssa aikaa. Mikä yleisurheilulaji sujuu sinulta parhaiten? Korkeus- ja pituushyppy ja pikajuoksu. Hyvä rippikoulumuisto? Sai tutustua tosi paljon erilaisiin ihmisiin ja muutenkin rippileiri oli ihan mieletön kokemus. Kaikki hartaushetket ja yleensäkin rippikoulu. Mikä on maailman kaunein ääni? Linnun laulu ja kun kävelee lumella.
Millaisista asioista innostut? Seikkailullisista joissa on toimintaa ja jännitystä. Suosikkisijaintisi Seuriksella? Alakerran sohvat. Seuriksen punaisten laulujen suosikki? Tuu mun vaimoksein, ainakin. Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on? Saada hyvä työ, työura ja perhe. Hyvä kirja? Khaolokin sydämet. Se kertoo Thaimaan tsunamista. Jos Jumala olisi väri niin minkä värinen hän olisi? Valkoinen. Millainen on hyvä isonen? Ottaa kaikki pikkuiset huomioon, ei jätä ketään ulkopuolelle, on luotettava ja rehellinen. Suosikkimaisemasi? Syksyinen, lehdet ovat punaisia tai keltaisia, tai sitten talvimaisema. Minkä ikäisenä haluaisit muuttaa kotoa pois? Seitsemäntoista tai kahdeksantoista. Parasta Pirkkalassa? Ainakin kaverit, kaikki muistot. Kerro jostain kolttosesta tai kommelluksesta kun olit pieni. Ykkösellä kaadettiin sateessa polkupyörillä ja vieläkin on arpi polvessa. Minkä bändin keikalle tekisi mielesi? Mikael Gabrielin tai Antti Tuiskun. Lapsuuden suosikkilelu? Leikkiratti, siis auton ratti. Asia jota et ole ikinä tehnyt mutta haluaisit kyllä? Matkustaa Espanjaan. Kuinka pitkä aika on "ihan kohta"? Kymmenen minuuttia. Pienenä tein listan että se tarkoittaa 30 minuuttia. Millainen olet, kun suutut? Ehkä pidän mykkäkoulua, mutta harvoin suutun. Missä ja milloin työnsit kielesi pakkasesta kylmään rautaan? Päiväkodissa kaiteeseen.
Vanha
Seuris- blogi
YHTEYDET
Pappila
SEURIS JUURI NYT
LEIRIKUVAT
VIIKON KUVAKIERROS
LEIRI-INFO
BLOGIT JA LINKIT
PERSOONA
IG FB TW
Hiihtolomaleiri Lotjan tuvalla 24.-28.2. 2018 Jos ei ole talvirippikoulun isosena, voi mennä Lotjalle laskettelemaan. Tosin moni haluaa vain lähteä Lotjalle ailman laskettelua. Lotjalla kuluu aika muuten vain kavereiden kanssa. Lotjan hiihtoloma on varmasti halvin tapa lähteä pohjoisen rinteisiin. No koskas tänne voi ilmoittautua? Helmikuussa kerrotaan tästä lisää Saako täällä hiihtää? Kyllä saa ja laskettelemaan pääsee myös. Jotkut oleilevat vain leirikeskuksessa. Retken hinta on 70 euroa.Ilmoittautuminen on helmikuussa. Pääsiäisreissu eli “päsäri” Lotjan tuvalla pääsiäisleiri on 29.3-2.4. Monivuotinen kestosuosikki, josta monet ajattelevat, että sieltä ei voi olla poissa sen jälkeen kun on kerran mukaan lähtenyt. Sisältö nousee hiljaisen viikon, pitkän perjantain ja pääsiäisen teemoista, joihin mahtuu oikeastaan koko elämä. Parhaimmillaan nämä retket ovat antaneet enemmän ajattelemisen aihetta kuin kaikki muu mikä vuoden aikana tapahtuu. Moni sanoo, että vaikuttavimmat iltahartaudet kuullaan ja nähdään täällä. Suuria tapahtumia on pääsiäisyön ateria, jolla syödään nyyttikestien hengessä pitkään, hyvin ja samalla myös hartaudellisesti.Kaiken tämän ohella retkellä on paljon leppoisaa yhdessäoloa, pelailua, mäenlaskua, iltaohjelmaa ja muuta kivaa.Lähdetään torstaina ja tullaan takaisin toisena pääsiäispäivänä eli maanantaina. Mukana on tasaisesti kaiken ikäisiä. Pirkkalassa järjestetään samaan aikaan Pappilan pääsiäinen. Se kokoaa Pappilan täyteen väkeä. o  Hinta on 56 euroa. Maaliskuussa ilmoittaudutaan myöhemmin ilmoitettavalla tavalla. Lotjan jatkoripari Ajankohtana on tavallisesti syyskuun ensimmäinen viikonvaihde. Perjantaina lähdetään ja sunnuntai- iltana tullaan. Mukaan voi pyrkiä sen jälkeen, kun on joskus elokuun lopulla saanut kotiinsa retkestä kertovan kirjeen. Jatkoriparilla ei ole oppitunteja, mutta iltahartaudet tietysti on. Yleensä keskustellaan jostain syvällisemmistäkin asioista, pidetään iltaohjelmat ja muuten vain viihdytään ja pelataan kaikenlaista. Toimintaa on paljon. Yön pimeydessä mennään usein lipunryöstöä. Mukana on kaiken ikäisiä, paljon  juuri rippikoulun käyneitä. Syysloma Lotjan tuvalla Syysloman piristeeksi järjestetään Lotjalla nuoremman väen syysleiri. Se on vähän kuin rippikoulu, mutta rennommilla järjestelyillä ja rippikoulun parhaat herkut poimien. Korpilahden retki Joskus marraskuussa mennään yhden yön yli kestävälle retkelle Mutasen leirikeskukseen, talvileirin syntysijoille, joilla lotjalaisetkin viihtyvät. On kisailua, iltaohjelmia, yhdessäoloa, pelailua ja normaalit hartaudet.
Arto Köykkä: Rippikoulu- ja nuorisotyön pappi     050 357 8111 arto.koykka@evl.fi Teemu Kallio: Nuorisotyönohjaaja, nuoret    Ossi Hakala Teemu Kallion sijainen     050 356 9230 teemu.kallio@evl.fi Taru Lossi: Nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset        050 561 0838 taru.lossi@evl.fi Reetta Mäkinen: Kouluikäistyön pappi 040 638 6411 reetta.makinen@evl.fi Maarit Räikkä: Nuorisotyönohjaaja, kouluik. ja partio      050 380 7963 maarit.raikka@evl.fi  Ville Salminen: Nuorisotyönohjaaja, kouluikäiset       050 380 7965 ville.salminen@evl.fi
Kaikkein tärkeimmät Torstaina 6.12. nuortenilta Keskiviikkona 12.12. isoskoulutusilta Torstaina 13.12. nuortenilta o Klubi-ilta klo 19 Keskiviikkona 19.12. isoskoulutus päättyy yhteiseen puurojuhlaan. Kahvi ja pulla ilmestyy. Torstaina 20.12. nuortenilta Jouluaattona klo 21 nuorten aattohartaus kirkolla klo 21. Joulun ja uudenvuoden välisen viikon Seuris on kiinni. Keskiviikkona 2. tammikuuta nuortenilta Torstaina 3. tammikuuta nuortenilta Keskiviikkona 9. tammikuuta isoskoulutus jatkuu.
Erika Mäkinen Kuvaile luonnettasi: Olen aika sosiaalinen ja tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Positiivinen ja iloinen. Harrastuksesi? Käyn kuntosalilla kolmesti viikossa, laulan kuorossa. Mikä on parasta kotona? Rauhallisuus
ja se että saa viettää vanhempien kanssa aikaa. Mikä yleisurheilulaji sujuu sinulta parhaiten? Korkeus- ja pituushyppy ja pikajuoksu. Hyvä rippikoulumuisto? Sai tutustua tosi paljon erilaisiin ihmisiin ja muutenkin rippileiri oli ihan mieletön kokemus. Kaikki hartaushetket ja yleensäkin rippikoulu. Mikä on maailman kaunein ääni? Linnun laulu ja kun kävelee lumella. Hyvä kirja? Khaolokin sydämet. Se kertoo Thaimaan tsunamista. Jos Jumala olisi väri niin minkä värinen hän olisi? Valkoinen. Millainen on hyvä isonen? Ottaa kaikki pikkuiset huomioon, ei jätä ketään ulkopuolelle, on luotettava ja rehellinen. Parasta Pirkkalassa? Ainakin kaverit, kaikki muistot. Kerro jostain kolttosesta tai kommelluksesta kun olit pieni. Ykkösellä kaadettiin sateessa polkupyörillä ja vieläkin on arpi polvessa. Lapsuuden suosikkilelu? Leikkiratti, siis auton ratti. Asia jota et ole ikinä tehnyt mutta haluaisit kyllä? Matkustaa Espanjaan. Millainen olet, kun suutut? Ehkä pidän mykkäkoulua, mutta harvoin suutun. Missä ja milloin työnsit kielesi pakkasesta kylmään rautaan? Päiväkodissa kaiteeseen.