Rippikoulun varusteluettelo
Mukaan otetaan: * lakanat + tyynyliina + huopa  tai lakana + makuupussi + tyynyliina * tyyny jos sitä tarvitset * pesuvälineet * leirille sopivat yleisvaatteet (myös sateen ja kylmän varalle) * varajalkineet, myös patikointiin soveltuvat jalkineet * muistiinpanovälineet (riittävän suuri vihko) ja Raamattu  * kamera jos on * henkilökohtaiset reseptilääkkeet jos joutuu niitä käyttämään * uima-asu, jos haluaa uida * kelakortti * hyttysmyrkkyjä muttei suihkeina (pitkähihaiset ja -lahkeiset vaatteet auttavat tehokkaammin kuin kaikki kemian keinot). Mitään suihkeita ei voi käyttää allergisten takia. * Lotjalle matkaevästä (ajo kestää yli yhdeksän tuntia) * hieman taskurahaa kioskiostoksiin * kassi, jossa voi leirin aikana säilyttää Raamattusi ja muut tarvikkeesi * rippikoululaisen ABC-vihko Lotjan * postiosoite: Näköalatie 885 / 93280 Syöte * leiripaikan osoite mahdollisia vierailijoita varten: Kuukkelikuja, Pudasjärvi * puhelin:040 669 1713 (parhaiten 12 - 12.30 ja 17.15 - 17.45) * leirille lähtö on ensimmäisen leiripäivän aamuna klo 8 Kirkkoveräjän seurakuntatalolta. Ajetaan kirkon kautta ja sieltä pääsee kyytiin klo 8.05. * leiriltä paluu on viimeisen leiripäivän iltana klo 20 - 22. Tarkkaa aikaa voi tiedustella soittamalla työntekijöille paluupäivänä bussiin tai tutkimalla nuoren seurakunnan Fb-sivua https://www.facebook.com/Pirkkalan.Seuris Korpilahden * leiripaikan osoite: Raidanlahdentie 22 / 41880 Oittila * leirille lähtö klo 9 * puhelin: kerrotaan erikseen. Konfirmaatioharjoitus on yleensä konfirmaatiota edeltävänä torstaina klo 17. Sieltä ei voi olla poissa.Harjoituksissa otetaan valokuva, jonka saa konfirmaatioaamuna kirkossa. Harjoitusten jälkeen mennään yhdessä Pappilan nuorteniltaan. Konfirmaatioaamuna rippikoululaisten tulee olla paikalla klo 9.15, ellei muuta sovita.
Seuris- blogi
YHTEYDET
Rippikoulun varusteluettelo
LEIRI-INFO
BLOGIT JA LINKIT
IG FB TW
Hiihtolomaleiri Lotjan tuvalla 23.3.-27.3.2019 Jos ei ole talvirippikoulun isosena, voi mennä Lotjalle laskettelemaan. Tosin moni haluaa vain lähteä Lotjalle ailman laskettelua. Lotjalla kuluu aika muuten vain kavereiden kanssa. Lotjan hiihtoloma on varmasti halvin tapa lähteä pohjoisen rinteisiin. No koskas tänne voi ilmoittautua? Helmikuussa kerrotaan tästä lisää Saako täällä hiihtää? Kyllä saa ja laskettelemaan pääsee myös. Jotkut oleilevat vain leirikeskuksessa Pääsiäisreissu eli “päsäri” Lotjan tuvalla 18. - 22.4.2019 Monivuotinen kestosuosikki, josta monet ajattelevat, että sieltä ei voi olla poissa sen jälkeen kun on kerran mukaan lähtenyt. Sisältö nousee hiljaisen viikon, pitkän perjantain ja pääsiäisen teemoista, joihin mahtuu oikeastaan koko elämä. Parhaimmillaan nämä retket ovat antaneet enemmän ajattelemisen aihetta kuin kaikki muu mikä vuoden aikana tapahtuu. Moni sanoo, että vaikuttavimmat iltahartaudet kuullaan ja nähdään täällä. Suuria tapahtumia on pääsiäisyön ateria, jolla syödään nyyttikestien hengessä pitkään, hyvin ja samalla myös hartaudellisesti.Kaiken tämän ohella retkellä on paljon leppoisaa yhdessäoloa, pelailua, mäenlaskua, iltaohjelmaa ja muuta kivaa.Lähdetään torstaina ja tullaan takaisin toisena pääsiäispäivänä eli maanantaina. Mukana on tasaisesti kaiken ikäisiä. Pirkkalassa järjestetään samaan aikaan Pappilan pääsiäinen. Se kokoaa Pappilan täyteen väkeä. o No koskas tänne voi ilmoittautua? Joskus maaliskuussa aukeaa ilmoittautuminen Lotjan jatkoripari Ajankohtana on koulujen alkamista seuraava viikonvaihde 22. - 25.8. Torstaina lähdetään ja sunnuntai-iltana tullaan. Yläkoulun rehtorilta on poissaoloon lupa. Jatkoriparilla ei ole oppitunteja, mutta iltahartaudet tietysti on. Yleensä keskustellaan jostain syvällisemmistäkin asioista, pidetään iltaohjelmat ja muuten vain viihdytään ja pelataan kaikenlaista. Toimintaa on paljon. Yön pimeydessä mennään usein lipunryöstöä. Mukana on kaiken ikäisiä, paljon  juuri rippikoulun käyneitä. Syysloma Lotjan tuvalla Syysloman piristeeksi järjestetään Lotjalla nuoremman väen syysleirit. Se on vähän kuin rippikoulu, mutta rennommilla järjestelyillä ja rippikoulun parhaat herkut poimien. Korpilahden retki Joskus marraskuussa mennään yhden yön yli kestävälle retkelle Mutasen leirikeskukseen, talvileirin syntysijoille, joilla lotjalaisetkin viihtyvät. On kisailua, iltaohjelmia, yhdessäoloa, pelailua ja normaalit hartaudet.
Arto Köykkä: Rippikoulu- ja nuorisotyön pappi     050 357 8111 ate@saunalahti.fi Teemu Kallio: Nuorisotyönohjaaja, nuoret        050 356 9230 teemu.kallio@evl.fi Taru Lossi: Nuorisotyönohjaaja, nuoret aikuiset        050 561 0838 taru.lossi@evl.fi Reetta Mäkinen: Kouluikäistyön pappi 040 638 6411 reetta.makinen@evl.fi Maarit Räikkä: Nuorisotyönohjaaja, kouluikäiset ja partio      050 380 7963 maarit.raikka@evl.fi  Ville Salminen: Nuorisotyönohjaaja, kouluikäiset       050 380 7965 ville.salminen@evl.fi
Mukaan otetaan: * lakanat + tyynyliina + huopa  tai lakana + makuupussi + tyynyliina * tyyny jos sitä tarvitset * pesuvälineet * leirille sopivat yleisvaatteet (myös sateen ja kylmän varalle) * varajalkineet, myös patikointiin soveltuvat jalkineet * muistiinpanovälineet (riittävän suuri vihko) ja Raamattu  * kamera jos on * henkilökohtaiset reseptilääkkeet jos joutuu niitä käyttämään * uima-asu, jos haluaa uida * kelakortti * hyttysmyrkkyjä muttei suihkeina (pitkähihaiset ja - lahkeiset vaatteet auttavat tehokkaammin kuin kaikki kemian keinot). Mitään suihkeita ei voi käyttää allergisten takia. * Lotjalle matkaevästä (ajo kestää yli yhdeksän tuntia) * hieman taskurahaa kioskiostoksiin * kassi, jossa voi leirin aikana säilyttää Raamattusi ja muut tarvikkeesi * rippikoululaisen ABC-vihko Lotjan * postiosoite: Näköalatie 885 / 93280 Syöte * leiripaikan osoite mahdollisia vierailijoita varten: Kuukkelikuja, Pudasjärvi * puhelin:040 669 1713 (parhaiten 12 - 12.30 ja 17.15 - 17.45) * leirille lähtö on ensimmäisen leiripäivän aamuna klo 8 Kirkkoveräjän seurakuntatalolta. Ajetaan kirkon kautta ja sieltä pääsee kyytiin klo 8.05. * leiriltä paluu on viimeisen leiripäivän iltana klo 20 - 22. Tarkkaa aikaa voi tiedustella soittamalla työntekijöille paluupäivänä bussiin tai tutkimalla nuoren seurakunnan Fb-sivua https://www.facebook.com/Pirkkalan.Seuris Korpilahden * leiripaikan osoite: Raidanlahdentie 22 / 41880 Oittila * leirille lähtö klo 9 * puhelin: kerrotaan erikseen. Konfirmaatioharjoitus on yleensä konfirmaatiota edeltävänä torstaina klo 17. Sieltä ei voi olla poissa.Harjoituksissa otetaan valokuva, jonka saa konfirmaatioaamuna kirkossa. Harjoitusten jälkeen mennään yhdessä Pappilan nuorteniltaan. Konfirmaatioaamuna rippikoululaisten tulee olla paikalla klo 9.15, ellei muuta sovita.